Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

C-15 Trio


Diumenge 10 d’octubre
12 del migdia 
Ca l’Antònia, Oristà 

El so i el moviment portat al moment present. Allò que no es pot copsar sinó a través dels sentits, de la intuïció, del nostre jo salvatge i indomable. Allò que escapa ser analitzat, codificat i manipulat. La vibració i el cos al servei de la nostra natura, atemporals, sempre perennes.

Fitxa artística:

Celeste Alías – veu
Albert Cirera – saxos
Glòria Ros – cos


Espai Patrimonial


CA L’ANTÒNIA (ORISTÀ)

Ca l’Antònia és un edifici que es troba situat a la plaça Major del nucli urbà d’Oristà, fent cantonada amb el carrer de Barcelona. Es tracta d’un edifici d’estil modernista senzill i rural, de planta baixa i dos pisos, que presenta les cantoneres i les obertures (portes, finestres i balcons) emmarcades amb maó vist, i en diversos casos amb llindes d’arc rebaixat. Conserva un carreu treballat integrat al mur est on hi ha gravada la inscripció: “J. B. 1860”.

Història: Va seu d’un antic bar, o s’hi organitzaven revetlles i balls, i amb un local a la part posterior que s’utilitzava per a diversos tipus d’espectacles.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions