Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

ARAR


Diumenge 16 d’octubre
12 del migdia 
Plaça de l’Església de La Torre d’Oristà

Remoure la terra per sembrar un so càlid, íntim i embolcallant. El duo Arar fusiona veus, corda i vent en unes composicions que neixen de les dues components, Marina Tomàs i Maria Cruz, i de la recerca sonora dels seus instruments.

Fitxa artística:

Marina Tomàs: veu i guitarra

Maria Cruz; veu, piano i saxo


Espai Patrimonial


PLAÇA DE L’ESGLÉSIA, LA TORRE D’ORISTÀ

L’església de Santa Maria de la Torre és una església amb elements historicistes (imitant estils arquitectònics d’altres èpoques incorporant algunes característiques culturals d’aquells segles).Es tracta d’un edifici religiós de notables dimensions amb planta rectangular. Destaca la portada rectangular de pedra treballada amb un arc de mig punt i timpà, situada a la façana principal. Tanca una porta de ferro amb la data clavatejada de 1896. A sobre hi ha una finestra doble rematada amb un arc de mig punt que conté un timpà.

A nivell de teulada hi ha un fris d’arcs de mig punt cecs, a la manera de les esglésies romàniques. Adossat a la paret dreta i a la part posterior de l’església, hi ha la torre-campanar de base quadrada, arrebossat i amb cantoneres de pedra picada, cobert a quatre vessants.


Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions