Cicle de concerts en espais patrimonials del Lluçanès

Alba Armengou & Vicente López


Diumenge 18 de setembre
12 del migdia 
Sant Martí de Sobremunt

Aquest duet sorgeix de la complicitat, amistat i la passió per la música. El repertori és una barreja de cançons brasileres combinat amb boleros i algun estàndard de jazz. És un duo per gaudir de la intimitat i proximitat de la musica i desfer la barrera entre el públic i els músics.

Fitxa artística:

Alba Armengou: Trompeta i cantant

Vicente López: guitarra


Espai Patrimonial


ESGLÉSIA DE SANT MARTÍ DE SOBREMUNT

Es tracta d’un temple que correspon al resultat de l’ampliació que es va fer a la segona meitat del segle XVIII d’una antiga església bastida el 1620.L’església consta d’una sola nau, flanquejada per capelles laterals que allotgen sengles altars. En la capçalera, el presbiteri es troba situat entre la sagristia, a la dreta, i la capella del Santíssim, a l’esquerra; centrat per la imatge de Sant Martí, es troba decorat amb notables pintures modernes, situades en el plafó del fons i en el sostre.

Història: L’església apareix documentada per primera vegada l’any 1094 quan ja feia temps que exercia de parroquial apareixent en els llistats de parròquies del bisbat de Vic d’entre els anys 1025 i 1050 amb el nom de “Supra Monte”. Aquesta parròquia es trobava situada dins el terme del castell de Voltregà, sota la jurisdicció del qual estigué fins a principis del segle XIX. Aquest edifici romànic, però, no ha arribat als nostres dies ja que fou totalment renovat vers l’any 1620 i ampliat al segle XVIII.

Veure ubicació


Productes Locals


L’associació de productors locals del Lluçanès “Lluçanès a Taula” es farà càrrec del lot de productes locals que se sortejarà a cada un dels concerts.

Una bona oportunitat per a descobrir tots els productors que formen part de l’associació i per a consumir producte local i de proximitat.


.

.

Comparticions